Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. 4. 2024

FIRMA ZAVÁDÍ OBJEDNÁVKOVÝ SYSTÉM STRAVOVÁNÍ

Zaměstnavatel zavádí od 15.4.2024 objednávkový systém stravování. Objednávky stravy budou probíhat přes aplikaci delirest.cz.

Odborová organizace dlouhodobě upozorňovala na problémy spojené se zajištění teplé stravy pro zaměstnance prostřednictvím stravovacího zařízení ve firmě. Nezřídka se totiž stávalo, že někteří zaměstnanci, kteří si chtěli v době přestávky koupit oběd, si jej již koupit nemohli, neboť na ně jídlo nezbylo anebo byl výběr omezen třeba pouze na jedno jídlo. V takovém případě sice zaměstnanec mohl využít možnosti zakoupení chlazené balené stravy, ale to bylo mnohými zaměstnanci odmítáno.

Pro jsme rádi, že po řadě jednání zaměstnavatel tuto situaci řešil a nyní dochází k zavedení objednávkového systému, který každému zaměstnanci garantuje výběr ze všech jídel a výdej jídla, které si zaměstnanec rezervuje.

V aplikaci delirest.cz si zaměstnanec může vybrat a objednat jídlo až dva týdny dopředu, nejpozději však do 12 hodin dne předcházejícího dni, kdy bude jídlo vydáno. Ve stejné lhůtě lze objednané jídlo i odhlásit.

Věříme, že i toto přinese větší spokojenost zaměstnanců.