Jdi na obsah Jdi na menu
 


O nás

Odborová organizace PILA Paskov vznikla rozhodnutím ustavující schůze dne 15.3.2016 a byla zapsána ve spolkovém rejstříku u Krajského soudu v Ostravě dne 29.3.2016. Odborová organizace postupně převzala většinu členů a činnost původní Základní organizace OS DLV, která vznikla v listopadu 2015.

Odborová organizace je nezávislá a samostatná, a sdružuje především členy/zaměstnance společnosti Mayr-Melnhof Holz Paskov s.r.o., a další členy.

​Odborová organizace hájí zájmy zaměstnanců firmy Mayr-Melnhof Holz Paskov a usiluje o zlepšení pracovních, mzdových a sociálních podmínek ve firmě, což se nám postupně daří.

​Odborová organizace je otevřená všem, kdo projeví zájem o členství. Případní zájemci o členství se mohou nezávazně ozvat na naše kontakty. Čím více nás bude, tím budeme silnější.

Naše Odborová organizace společně s dalšími Odborovými organizacemi založila Iniciativu Nové odbory s cílem vytvořit nové sdružení, které bude reflektovat spravedlivé principy demokratického odborového sdružování a prosazování svých zájmů. Následně jsme se v roce 2016 stali zakládajícími členy Svazu Nové odbory. Více je možné nalézt na webu www.noveodbory.cz

 

Dokumenty Odborové organizace: