Pro členy

Odborová organizace svým členům nabízí a zajišťuje:

1. ​Možnost podílet se kolektivním vyjednávání.
  2. Možnost operativně řešit problémy pracovních podmínek.
  3. Možnost získat účelový finanční příspěvek:
  • PŘÍSPĚVEK NA TÁBORY A DALŠÍ AKCE DĚTÍ ČLENŮ - ve výši 500 Kč. Platí i na sportovní akce, soustředění, lyžařské kurzy apod. dětí členů, a to jednou ročně na každé dítě na základě předloženého potvrzení o zaplacení.
  • PŘÍSPĚVEK NA REKREACI ČLENŮ - ve výši až 500 Kč (dle ceny zájezdu). Příspěvek je na dovolenou, rekreaci, lázně či zájezd, a to jednou ročně na základě předložení o zaplacení rekreace.
  • PŘÍSPĚVEK NA POJIŠTĚNÍ ČLENŮ, kteří mají uzavřenou smlouvu o Pojištění zodpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli ve výši 100 % sjednaného pojistného, max. ve výši 500 Kč.
  • PŘÍSPĚVEK ČLENŮM NA VÁNOCE - až 500 Kč. Příspěvek je vyplácen v měsíci prosinci ve výši a formě dle rozhodnutí Výboru odborové organizace v peněžní či nepeněžní formě (např. Dárkovou poukázkou, dárkovým balíčkem apod.). Příspěvek je vyplácen v závislosti na hospodaření organizace a může být v daném roce zcela zrušen.
  • PŘÍSPĚVEK ČLENŮM PŘI ŽIVOTNÍM VÝROČÍ 40, 50 A 60 LET - ve výši 500 Kč. Příspěvek je vyplácen ve formě dárkové poukázky.
  • PŘÍSPĚVEK ČLENŮM PŘI NAROZENÍ ČI ADOPCI DÍTĚTE - v celkové výši 2.500 Kč (včetně příspěvku ze Sociálního fondu svazu).
  • PŘÍSPĚVEK PŘI OČR - ve výši 200 Kč/každý den OČR. (od 1.1.2024 ve výši 220 Kč za každý den OČR) (včetně příspěvku ze Sociálního fondu svazu)
  • PŘÍSPĚVEK ČLENŮM PŘI PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI - ve výši až 3.000 Kč dle délky pracovní neschopnosti. Pro výpočet nároku je rozhodující celkový počet kalendářních dnů pracovní neschopnosti:
    • Celková délka pracovní neschopnosti / počet kalendářních dnů pracovní neschopnosti Celková výše finančního příspěvku
      0 - 14 dnů pracovní neschopnosti 500 Kč
      15 - 29 dnů pracovní neschopnosti 1 000 Kč
      30 - 59 dnů pracovní neschopnosti 1 500 Kč
      60 - 89 dnů pracovní neschopnosti 2 000 Kč
      90 - 119 dnů pracovní neschopnosti 2 500 Kč
      120 a více dnů pracovní neschopnosti 3 000 Kč

Z poskytnutí příspěvku jsou vyloučeni ti, jejichž pracovní neschopnost vznikla v souvislosti s pracovním úrazem!

1. Možnost využít zvýhodněné rekreace v zařízeních partnerských organizací.​
  2. Možnosti využití chystaných akcí pořádaných naší odborovou organizací.

Aktuální nabídka svazu Nové odbory pro naše členy:

vodafone_2022_a4-1.jpg