Pro členy

Odborová organizace svým členům nabízí a zajišťuje:

1. ​Možnost podílet se kolektivním vyjednávání.
  2. Možnost operativně řešit problémy pracovních podmínek.
  3. Možnost získat účelový finanční příspěvek:
  • PŘÍSPĚVEK NA TÁBORY A DALŠÍ AKCE DĚTÍ ČLENŮ - ve výši 500Kč. Platí i na sportovní akce, soustředění, lyžařské kurzy apod. dětí členů, a to jednou ročně na každé dítě na základě předloženého potvrzení o zaplacení.
  • PŘÍSPĚVEK NA REKREACI ČLENŮ - ve výši až 500Kč (dle ceny zájezdu). Příspěvek je na dovolenou, rekreaci, lázně či zájezd, a to jednou ročně na základě předložení o zaplacení rekreace.
  • PŘÍSPĚVEK ČLENŮM NA VÁNOCE - až 500Kč. Příspěvek je vyplácen v měsíci prosinci ve výši a formě dle rozhodnutí Výboru odborové organizace v peněžní či nepeněžní formě (např. Dárkovou poukázkou, dárkovým balíčkem apod.). Příspěvek je vyplácen v závislosti na hospodaření organizace a může být v daném roce zcela zrušen.
  • PŘÍSPĚVEK ČLENŮM PŘI NAROZENÍ ČI ADOPCI DÍTĚTE - v celkové výši 2.500Kč (včetně příspěvku ze Sociálního fondu svazu).
  • PŘÍSPĚVEK ČLENŮM PŘI PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI - ve výši 500Kč měsíčně (včetně příspěvku ze Sociálního fondu svazu). Pro výpočet nároku je rozhodující celkový počet kalendářních dnů pracovní neschopnosti:
    • 0 - 29 dnů - 500Kč
    • 30 - 59 dnů - 1.000Kč
    • 60 - 89 dnů - 1.500Kč
    • 90 a více dnů - 2.000Kč

Z poskytnutí příspěvku jsou vyloučeni ti, jejichž pracovní neschopnost vznikla v souvislosti s pracovním úrazem!

1. Možnost využít zvýhodněné rekreace v zařízeních partnerských organizací.​
  2. Možnosti využití chystaných akcí pořádaných naší odborovou organizací.

Aktuální nabídka svazu Nové odbory pro naše členy:

no_vodafone_2020.jpg

2020-12-08.png